La Torre 16-4

September 2015 Helma en Roeland Nolte

Wij hebben in september 2015 voor de vierde keer ruim twee weken doorgebracht in het appartement La Torre 16-4 in Benahavis.

Een fantastische locatie vlak aan de golfbaan Los Arqueros met prachtig uitzicht op de holes. Het appartement is zeer comfortabel ingericht, schoon en voorzien van alle gemakken.

Het complex heeft diverse zwembaden, waar je lekker kunt zonnen en genieten van het altijd mooie weer. We hebben verschillende keren ook het strand in San Pedro de Alcantara bezocht dat op ca 10 min. rijden ligt en goed bereikbaar is.

De omgeving van Benahavis is prachtig en voor liefhebbers van cultuur is er veel te genieten: Grenada, Sevilla en Cordoba liggen op rijafstand (2-3 uur). Hetzelfde geldt voor Malaga (fraaie musea) en het pittoreske plaatsje Ronda.

In Marbella zijn veel winkels en gezellige restaurantjes. Wie graag de beau monde gade slaat, kan zijn hart ophalen in het nabijgelegen Puerto Banus, het Saint Tropez van Spanje.

Wij hebben veelvuldig gebruik gemaakt van de golfbaan van Los Arqueros. Als huurder van het appartement kregen wij 20% korting en na 15.00 u was het zelfs mogelijk om voor maar 21 euro 18 holes te lopen!

Het appartement is een aanrader voor iedereen die van zon, cultuur en sportieve activiteiten houdt.

Wij hebben genoten en komen zeker terug.

Helma en Roeland Nolte

Bekijk hier onze appartementen