Uitgaan

Marbella heeft een fantastisch uitgaansleven met vele bars, restaurants, disco's en clubs. Gelegen in het centrum van Marbella en in Puerto Banus.
Maar ook zeker de moeite waard is Benahavis "de eetkamer van de Costa del Sol"

Puerto Banús:
Een essentieel onderdeel van Marbella is Puerto Banús, één van de mooiste jachthavens van de Middellandse zee en thuishaven voor veel adembenemende jachten van Arabische sjeiks en andere miljardairs. Houdt u van 'zien-en-gezien worden' dan is Puerto Banus "the place to be". Sowieso is 't voor de meeste mensen zeker de moeite waard er eens een kijkje te nemen. Langs de kade staan vaak veel indrukwekkende sportauto's geparkeerd die het bekijken meer dan waard zijn.
Bent u al toe aan een glaasje wijn of een hapje ?

De typisch Spaanse bodega's schenken bekende Spaanse wijnen en serveren tapas. De gastronomische restaurants bieden regionale of internationale gerechten.
Ook 's avonds en 's nachts zijn er uitgaansgelegenheden te kust en te keur.
Café Sinatra's meestal overvol en gelegen bij de ingang van Puerto Banús ook wel "Barretje Belangrijk" genoemd is een goed startpunt voor een lange nacht.

Benahavis "de eetkamer van de Costa del Sol"

Eten en drinken zijn belangrijke sociale gebeurtenissen in Spanje.
De restaurants in Benahavis liggen in het autovrije dorpscentrum. De meeste restaurants serveren typisch (regionale) Spaanse gerechten, maar u vindt er ook de Italiaanse en de uitgebreide gastronomische Spaanse en Franse keuken zelfs een Indiaase curry is verkrijgbaar.
Alle restaurants bieden u 'value for money'.