Over ons

Met gecombineerd ruim 40 jaar ervaring in algemeen management en vastgoed is T3 Properties sinds eind 2008 actief op de Spaanse vastgoed markt.
Specifiek de regio Marbella vanwege het exceptionele klimaat en de huidige uitstekende prijs - kwaliteit verhouding. Wat begonnen is als ‘hobby’ is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze activiteit. Onze aanpak is professioneel wij maken uw ervaring persoonlijk.
Wij streven een zeer hoog niveau na, zowel wat betreft de kwaliteit van de individuele appartementen en villa’s als ook van uw persoonlijke vakantie beleving.

Zo heeft u gedurende uw gehele verblijf een persoonlijk aanspreekpunt, voor het geval er zich onverhoopt en onverwacht toch een probleem voordoet. Onze lokale property manager staat u met zijn team ten dienste.
U wordt bij aankomst door hen ontvangen en rondgeleid in uw vakantieverblijf. Ook tijdens uw vakantie blijven zij op de achtergrond voor u beschikbaar. Onze service stopt dus niet nadat u de reissom heeft overgemaakt!

Louis Monas(1965),roepnaam Dap en Paul van der Meer (1966),kennen elkaar reeds vanaf de middelbare school. Hoewel hun carrières zich onafhankelijk van elkaar hebben ontwikkeld verloren zij elkaar nimmer uit het oog.
Dap heeft achtereenvolgens gewerkt bij Faxko,Ricoh en KPN voordat hij in 2003 besloot ondernemer te worden.
Hij zette succesvol de Aerdenhoutse Consultancy Groep op, een onderneming die zich richt op effectiviteitstrainingen voor senior management alsmede individuele coaching en trainingen. De afgelopen jaren heeft ACG haar dienstverlening uitgebreid. In 2008 is ACG Vastgoed van start gegaan en bij het aantrekken van de economie in 2010 werd ACG Finance toegevoegd aan het bedrijf.Zie hiervoor http://www.acg-bv.nl
Dap is ook algemeen directeur van T3 Properties.

De loopbaan van Paul verliep met name in de financiële wereld, hij was werkzaam bij banken en financiële dienstverleners in binnen- en buitenland. In 2002 was hij een van de oprichters van Orca, een privé beleggingsmaatschappij in onder andere onroerend goed. Na verkoop van zijn belang in 2008 is Paul partner geworden bij ACG en werd hij 100% aandeelhouder van Betzenberg Real Estate. zie hiervoor http://www.betzenberg.nl Paul wil graag uw ‘sparring-partner’ zijn op het gebied van vastgoed, financieringen en beleggingen, en cash-, rente-, en valuatamanagement. Ook besteedt hij zijn tijd -samen met Dap- aan het aankopen van kansrijk onroerend goed op prachtige locaties bij T3 Properties.


Als huurder profiteert u van hun gedrevenheid en zucht naar perfectie, naar ons inzien wezenlijke ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie, golftrip of kort verblijf.