Stranden

Vakantie aan de Costa del Sol! De "kust van de zon" is vernoemd naar de zon die hier onafgebroken schijnt. Perfect voor een zonnige vakantie! Hier liggen brede stranden op u te wachten. Maar ook een schat aan Mediterrane cultuur en historie. Daarvan is de Moorse erfenis nog het meest prominent aanwezig! Het binnenland van de Costa del Sol wordt gesierd door woeste "sierras". Uw vakantie aan de Costa del Sol is een gevarieerd feest!

Marbella-stad beschikt over 4 stranden, waarvan het grootste strand het Fontanilla strand is. Achter het strand vindt u een gezellige promenade met vele winkeltjes en restaurants. U kunt hier waterfietsen huren en na een verkwikkend zeebad uitgebreid douchen. De jet-setters onder u kunnen hun hart ophalen bij de diverse superexclusieve beachclubs in en rond Marbella.

Nikki-beach
Wereldberoemd is natuurlijk Nikki-beach. Hier kunt u ‘loungend’ vanaf uw dikke tweepersoonsmatras onder de parasol, of vol in de zon nippend aan uw cocktail internationale celebrities aan u voorbij zien trekken.
http://www.nikkibeach.com

Ocean Club
Wellicht nog exclusiever is de ‘Ocean Club’op ongeveer 1 hectare vindt u één van Europa’s meest spectaculaire beach-clubs. Ocean Club heeft een exquise restaurant (fusion keuken) een eigen zwembad en ligt in een besloten baai net buiten Puerto Banus. Het zou zo maar kunnen dat u uw fles champagne tegelijkertijd afrekent met P-Diddy.
http://www.oceanclub.es

Cabopino
Minder jet-set maar wellicht meer gezelligheid vindt u bij het haventje van ‘Cabopino’. Geweldig voor kinderen en daarmee ook voor de ouders. Zodra het u in de zon te warm wordt wandelt u naar een van de restaurants om van een betaalbare lunch te genieten. Ook hier zijn natuurlijk gratis douches om u even op te frissen.

In uw appartement vindt een lijst met nog veel meer mogelijkheden uw strandlakens liggen al voor u klaar in uw appartement!