Kindvriendelijk

Kinderen hoeven niets maar dan ook niets tekort te komen aan de kindvriendelijke Costa del Sol. Tussen Marbella en Malaga liggen diverse pretparken waar het voor jong en oud heerlijk toeven is.
Op onze paginalinks vindt u diverse weblinks naar leuke websites voor uitjes met de kids.

Sailing the Strait: Biedt sinds een aantal jaren dagtochten en mini vakanties met een zeilboot aan naar Marokko. Ook is het mogelijk om verschillende dagtochten op zee met Sailing the Strait te maken met Estepona of Duquesa als vertrek haven.

Aquapark, Mijas: In dit geweldige waterpark is werkelijk voor het hele gezin wat te doen, een steile wildwaterbaan, jacuzzi en talloze glijbanen voor het hele gezin.

Aqualand, Torremolinos : Het absoluut grootste waterpark van de Costa del Sol. Indrukwekkende glijbanen, natuurlijk bubbelbaden, een speciale Laguna Tropical en voor de kleintjes een mini park.

Aquarium Puerto Banús, Marbella: U waant zich in een onderzeeër en ziet het kleurrijke onderwaterleven met haaien, maar natuurlijk ook inktvissen, maanvissen en andere tropische vissen.

Costasol Cruceros, Benalmádena: Vanuit het pittoreske haventje van Benalmádena vertrekt u met de boot om 'Flipper' van dichtbij te zien.

Crocodile Park, Torremolinos : Als u uw fantasie de vrije loopt laat gaan, waant u zich een bewoner van een Afrikaans dorp, zoveel tropische vogels en dieren. Past u op voor de 300 krokodillen ! Er in het seizoen worden dagelijks rondleidingen en shows georganiseerd.

Lobopark, Antequera: Hiervoor moet u een uurtje het binnenland van Spanje inrijden, het park ligt in de richting van de bergen van de Sierra Nevada. U kunt in dit prachtige natuurpark van 40 hectare paardrijden en de diverse wolvensoorten ontdekken. Dit park is zeker een bezoek waard. Voor de kleintjes is er een kinderboerderij.

Selwo Aventura, Estepona: Op safari aan de Costa del Sol? het kan! Op slechts 15 minuten rijden van uw appartement ligt Europa's grootste safari- en vogelpark met de meest exotische dieren en vogels. Per bus, of lopend vergezeld van een gids, ontdekt u de jungle en haar bewoners waaronder olifanten, neushoorns, tijgers, leeuwen en giraffen.

Selwo Marina, Benalmádena: In dit grote dolfinarium vindt u naast de dolfijnen- en zeeleeuwenshows ook pinguïns krokodillen, slangen en aantal exotische vogels.

Bioparc/Zoo, Fuengirola: Mocht u een bezoek brengen aan de stad Fuergirola, dan combineert u dat met een bezoek aan de kleine, maar verzorgde dierentuin in het centrum van de stad.

Waterfietsen en Kano's: Op de diverse stranden van Marbella zijn deze te huur. Ook is er in Marbella een skate parcours, jeu de boulesbaan en een kartbaan.
Paardrijden en ponyrijden is mogelijk op diverse locaties in de omgeving van Marbella, kortom uw kinderen zullen zich niet snel vervelen in Marbella.