La Torre 16-4

Augustus/september 2016 Marieke en Frans

We zijn net weer een weekje thuis en genieten nog na van onze heerlijke vakantie in Marbella/Benahavis.

We verbleven in het appartement 16-4. En ook deze keer zijn we enthousiast. Alles was piekfijn in orde. Dit bleek achteraf de hand van de meester te zijn, oftewel Dap en Renate waren ook aanwezig in Spanje. Dit was prettig om elkaar even te zien en wat nieuwtjes uit te wisselen.
We hebben ook genoten van de zwembaden. Soms lagen we beneden en als we wat meer rust wilden boven of omgekeerd. Heerlijk om te douchen en een paar baantjes te zwemmen en verder lekker luieren.

Natuurlijk hebben we Los Arqueros gespeeld. En zowaar op hole 3 zijn we beiden keurig over het water gekomen. Ook El Higueral, iets verder, vinden wij een hele fijne baan. Onze nieuwe uitdaging was Los Narangos (12 minuten rijden) en daar hebben we zeker van genoten. Een aanrader.

Bij Prado Halcones, met het menuutje van 19,50, hebben we weer heerlijk gegeten. Ons vaste adres Alfredo in San Pedro was ook prima. Een nieuw restaurant was voor ons Macaao aan het strand. We hebben hier heerlijk geluncht. De eigenaar is een Belg.

Fijn vonden we ook dat we Joost Luiten op het KLM open konden volgen op Ziggo Sport. Wat een spannende wedstrijd en mooie overwinning.
Kortom we vonden het weer fantastisch om onze vakantie door te brengen in 16.4.


Hartelijke groet, Marieke en Frans

Bekijk hier onze appartementen