La Torre 16-4

Oktober/november 2017 Hans & Suzanne

Voor de eerste maal een langere tijd op vakantie. Na veel zoeken via Google en met het idee dat Los Arqueros onze voorkeur zou hebben.

Al jaren kom ik met vrienden in deze omgeving om 4/5 dagen te golfen. Het idee om te overwinteren was eigenlijk al een wens voor langere tijd. Moest alleen Suzanne mijn partner nog overtuigen om dit te gaan doen. Wij zijn beide golfers en we zochten en vonden dus La Torre die nog vrij was in het najaar. We hebben bewust voor een maand gekozen om te zien of het ons zou bevallen.

Het verblijf in dit appartement heeft ons overtuigd om terug te keren. Werkelijk een volledig complete inrichting, waar niets ontbrak om ons verblijf super te maken.
We hebben alle dagen zon gezien en vele verschillende golfbanen gespeeld 14 in totaal.
Zeker was de tv met Viagolf sport super om de toer te volgen. Ook vele andere zenders waren beschikbaar waaronder Netflix. Alhoewel hier nauwelijks gebruik van hebben gemaakt door het geweldige weer.

Ook heerlijk gegeten in de omgeving. Waarbij wij heerlijk hebben genoten bij El Cortijo de Ramiro (Guadalmina), Tahini, Monkey club Marbella met om de hoek een fantastisch plein met eetgelegenheden (Hotel Punta Romano).
Overigens er ligt een zeer uitgebreid boekwerk met vele mogelijkheden om lekker te eten, maar ook bezienswaardigheden in de omgeving. Alleen daarom al zouden we nog terug “moeten” maar dan langer dan 1 maand. En het is zeker geen moeten want we doen het met plezier.

Alles bij elkaar hebben geen enkele aanmerking op onze fantastisch maand in La Torre. Echt genieten en we bedanken Dap Monas zeker voor zijn informatie en uitgebreide beschrijvingen welke we via de mail mochten ontvangen.

Met vrolijke groet,

Hans & Suzanne

Bekijk hier onze appartementen