La Torre 17-4

Januari, februari 2019 Familie Mosbach

Weerzien met La Torre 17-4 in Los Arqueros.

Na een aantal jaren besloten mijn vrouw en ik Spanje weer eens op te zoeken.
De eerste ingeving voor ons verblijf was,weer huren bij Dap en Paul,en dat bleek weer een schot in de roos !

Na een paar fijne gesprekken met Dap besloten we te overwinteren en kozen weer voor het appartement La Torre 17-4.
We ontvingen een tot in de puntjes gedetailleerde routebeschrijving met kleurenfoto's vanaf de luchthaven Malaga tot aan de voordeur van het appartement.
Daarbij troffen we ook uitgebreide informatie aan over aantrekkelijke restaurants en last but not least, vouchers met korting voor twee nabij gelegen golfbanen.

De voorpret was voor ons al begonnen.

Liet de inrichting van het appartement de laatste keer dat we in Spanje waren niets te wensen over, nu troffen we o.a. een nieuw bankstel,fauteuils en salontafel, aan. Kortom ook nu was de inrichting weer compleet en gezellig.(over perfectie gesproken).

Verder was, voor eerste behoefte, aan alles gedacht een goed gevulde ijskast, Nespresso cups,suiker koffiemelk etc. over gastvrijheid gesproken. Gratis snel en betrouwbare wifi internet alsmede een grootbeeld smart TV met Netflix, maakte het verblijf in La Torre voor ons compleet.

Helaas waren we niet vertrouwd met Netflix. Maar dat bleek al snel geen probleem want Dap had ons voor vertrek verzekerd om ons ,na aankomst, telefonisch hiermee vertrouwd te maken . Als 75 +ers toch wel een nieuw avontuur waar we, met geduld van Dap, al snel aan gewend waren.

Dus huren bij Dap en Paul is wat ons betreft een aanrader!

Met hartelijke groet,

Vera en Bernard Mosbach

Bekijk hier onze appartementen