La Torre 16-4

juli/Augustus 2010 Mark en Anne van Gelderen en kindertjes.

Geachte heren van T3 properties, hartelijk dank voor al jullie inspanningen om ons alsnog onderdak te krijgen nadat wij bij een andere aanbieder een overboeking ondervonden. Wij hebben van 20 juli tot 10 augustus in uw uiterst comfortabele appartement La Torre 16-4 gezeten. Het 5sterren vakantie gevoel is hier duidelijk geen holle kreet. Heerlijke bedden, comfort zowel binnen als buiten. De kinderen lagen iedere dag in een van de zwembaden en ik heb zelf de warmte getrotseerd en de door u ter beschikking gestelde golfclubs maar weer eens ter hand genomen.
De tips om te gaan eten bevielen goed, de ‘Asador’ in Guadalmina was erg authentiek Spaans en lekker, maar vooral ‘Chef Peking’ in Puerto Banus heeft ons een aantal keren gezien. Alles super vers, erg lekker, goedkoop en grappig genoeg aan de buitenkant inderdaad zeker niet een restaurant waar we zomaar zouden gaan eten.
Op de terugweg (met eigen auto) hebben we op uw advies een aantal van de Paradores hotels aangedaan en dat was ook in één woord geweldig. We komen volgend jaar zeker terug ! Tot ziens ! Mark en Anne van Gelderen en kindertjes.

Bekijk hier onze appartementen