Los Pinos 1-1

Maart/April 2011 Familie Meijboom

Beste Paul en Dap,

Nogmaals willen Edy en ik jullie danken voor de attente begeleiding voorafgaand en tijdens ons verblijf in Los Pinos 1-1. Bijgaand ons verhaal dat jullie vanzelfsprekend kunnen gebruiken voor de site.
Wij hebben 5 heerlijke weken gehad in Los Pinos 1-1: een sfeervol ingericht appartement niet alleen voorzien van alle zaken die je verwacht, maar waar buitengewoon attent is nagedacht over de kleine dingen die vaak de sfeer mede bepalen ( CD speler, badjassen, slippers voor de wandeling naar de fraaie zwembaden, de golftassen, groot flatscreen etc). Wij hebben een week veel regen gehad en dan is de sfeervol ingerichte kamer prima om extra leesuren door te brengen (uitstekende verlichting) en ook de nederlandse TV te kunnen volgen. Van de andere weken konden we ca 60% 's ochtends heerlijk op het terras ontbijten met de zonnebril op!!
Los Arqueros is een kwaliteits vallei qua onroerend goed en komt veilig over. Hoewel niet storend, wordt de economische crises in Spanje zichtbaar vanaf het terras in de vorm van een lager gelegen stilgelegd commercieel centrum in aanbouw.

De prachtige golfbaan blijft een uitdaging. Het clubhuis heeft een heerlijk terras en uitstekende keuken: voordeel is dat je in de vallei niet het risico loopt dat je wordt onderworpen aan de strenge politie controles in de streek.
Los Pinos is gunstig gelegen voor mooie uitstapjes in de cultuur rijke regio (prima in kaart gebracht door de eigenaren in een boekwerk).

De begeleiding van de eigenaren voorafgaand en tijdens het verblijf is uitzonderlijk goed.

Jan en Edy Meijboom

Bekijk hier onze appartementen