La Torre 17-4

Oktober 2012 Familie Jansen Smits van Waesberghe

Nog nagenietend van een heerlijke vakantie en voordat de hele bulk mails moet worden beantwoord, eerst jou even een berichtje sturen.
We hebben met ons gezin genoten en het was een schot midden in de roos. Het appartement voldeed voor 100% aan de verwachtingen en die waren heel hoog gespannen. Je voelde je vanaf het begin thuis, heerlijk schoon en leuk, gezellig, wifi en functioneel ingericht, we hebben echt niets gemist in het appartement.
Leuke eettentjes en supermarkt dichtbij en een hele uitdagende mooie golfbaan en het fantastische weer was de slagroom op de taart.
Het moge duidelijk zijn, samen met de kinderen hebben we een onvergetelijke vakantie gehad en een feestelijk jaar afgesloten dankzij jou.

Nu weer op naar volgende actie. Zo uit je smsje begrepen te hebben gaat het 17 maart misschien lukken met de 7 dames? Na deze trip ga ik zeker proberen de dames te overtuigen en het zou me niets verbazen als daar weer wat leuke nieuwe clientèle uit zou rollen, wat ik jullie heel erg graag gun.

Hoor graag van je en nogmaals heel veel dank voor de hartelijke ontvangst, begeleiding, vouchers, heerlijke wijn, golfset (alleen tas gebruikt want iedereen wilde toch met eigen clubs spelen) en gastvrijheid,

Veronique

Bekijk hier onze appartementen