Boek hier uw huurauto

Het spreekt voor zich dat u voordat u een auto huurt, goed geïnformeerd wilt zijn.
Wij raden u aan uw huurauto ruim voor het vertrek te reserveren en niet bij de aankomst zelf. In het algemeen is het op tijd boeken van een huurauto het voordeligst. Op deze manier begint u zonder stress aan uw welverdiende vakantie.
Wij hebben goede ervaringen met onderstaande autoverhuur bedrijven. Zij kunnen u behulpzaam zijn bij het vinden van de juiste huurauto.

Er zijn veel mogelijkheden voor autohuur in Malaga. Helaas zijn daar ook minder betrouwbare adressen bij. De twee maatschappijen waar wij zelf onze auto huren zijn: Malagacar en AurigaCrown. Vanwege onze eigen goede ervaringen en de goede ervaringen van onze gasten raden wij Malagacar en AurigaCrown aan.

AurigaCrown heeft haar eigen balie op het vliegveld van Malaga. Het ophalen en terugbrengen van de auto verloopt bij hen soepel en redelijk snel. De afstanden die u moet lopen in de parkeergarage bij ophalen en inleveren zijn wel redelijk groot (circa 10 minuten).

Malagacar hanteert een andere procedure. U wordt door Malagacar verwelkomd in de aankomsthal. Vervolgens wordt u met een shuttle bus naar het kantoor gebracht. Dit ligt op zo'n 2 minuten rijden.
Uw huurauto staat daar al voor u klaar.

Een ander voordeel van Malagacar is het inleveren van de huurauto. Eerst meldt u zich bij het verhuurkantoor. Vanaf daar wordt u met uw eigen huurauto en uw bagage naar de vertrekhal gebracht. Dit scheelt veel lopen en gesleep met bagage.

Let u op de lokaal gebruikelijke "fuel policy". Bij ophalen brengen de verhuurders u brandstof in rekening tegen hoge prijzen, terwijl u bij inleveren geen geld terug krijgt voor de brandstof die er nog in de tank zit.

U krijgt de auto bij AurigaCrown met een volle tank.

Malagacar levert de auto met een halve tank en dat scheelt weer geld.

Wanneer u de auto aan het eind van uw vakantie weer inlevert, zorgt u er dan voor dat u dit met een "zo leeg mogelijke tank" doet. Bij boekingen korter dan 4 dagen geldt deze procedure overigens niet.

Speciaal voor onze gasten hebben wij een mooie korting van 10% kunnen bedingen bij autoverhuurbedrijf

http://www.malagacar.com (Onze eerste keus!)

Als u bij het reserveren van een auto op de website van Malagacar.com bij het veld ‘code’ de term golfmarbella invult, krijgt u 10% korting op de huurprijs.

Voor alle duidelijkheid: wij verdienen hier zelf niets aan, maar zien het louter als een extra service naar onze gasten.

http://www.aurigacrown.com

Vaste gasten weten dat wij in het verleden Goldcar adviseerden, maar na een aantal minder goede ervaringen van ons zelf en onze gasten, hebben wij besloten Goldcar niet meer aan te bevelen.